• NL
  • |
  • EN
Heeft u vragen over de door ons gevoerde producten? Neem dan contact met ons op. Contact met Switchtron >

Over dit merk

Britelight verlichting staat voor LED- en T5-oplossingen die in een breed segment inzetbaar zijn. Bij deze lijn van verlichting kopen we grotendeels halffabrikaten in bij door ons geselecteerde Europese partners. Deze halffabrikaten, zoals bijvoorbeeld behuizingen, vermaken wij tot een compleet armatuur en voorzien wij van lichtbronnen van Osram of Philips. Zo creëren we een goedkoper alternatief waarvan toch de beste prestaties verwacht mogen worden.

Met Britelight zijn we als één van de weinigen nog in staat om pasmaat T5- en LED-armaturen te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlengde 2x49 Watt armaturen of speciale AIR-armaturen (zowel LED als T5) waabij er luchtdoorstroom door het armatuur mogelijk is. Het mooiste hieraan: deze pasmaat oplossingen kunnen wij voor nagenoeg dezelfde prijs leveren als onze standaard armaturen. Daarbij zijn levertijden ook niet per definitie een groot obstakel: gemiddeld spreken we van een levertijd van 4 weken.

Door met uitsluitend Europese partners te werken, zorgen we voor constante controle op de kwaliteit. Daarbij hebben wij zelf ook een zegje in tekeningen voordat producten geproduceerd worden. Zo creëren we voor u altijd de beste oplossing.

Beschikbare producten

Merken

Britelight Center
Center bekijk dit product >
Britelight - Center
OCAB Lighting OCAB Lighting
OCAB Power Supply OCAB Power Supply
Britelight Britelight
Ecolight Ecolight

Wilt u weten of dit de beste oplossing is voor uw verlichtingsplan?

Bel of mail ons. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Contact met Switchtron >