• NL
  • |
  • EN
Heeft u vragen over de door ons gevoerde producten? Neem dan contact met ons op. Contact met Switchtron >

Over dit merk

Ecolight heeft als volwaardig noodverlichtingsfabrikant een compleet gamma aan hoogwaardige noodverlichtingsproducten. Het merk is onderdeel van het Spaanse Normalux. Normalux is marktleider op het gebied van noodverlichting in Spanje. Ecolight is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt.

Ecolight hebben wij bij Switchtron toegevoegd aan ons assortiment omdat de noodverlichting goed past bij de merken die wij voeren. Daarnaast heeft het merk net als wij een grote focus op LED-verlichting, wat toch de toekomst voor verlichting en de verlichtingsmarkt is. De noodverlichting is van goede kwaliteit voor een eerlijke, marktconforme prijs. In projecten waar Ocab, Britelight en Abalight verlichting wordt toegepast is dit merk voor de noodverlichting het ideale verlengstuk.

Naast de noodverlichting maken wij ook veel gebruik van decentrale noodunits op onze eigen armaturen. Wij kunnen zo onze eigen lampen voorzien van accupakketten ten behoeve van de noodverlichting. Wij gebruiken dit vaak in combinatie met onze Power Supply railsystemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Nemen dan eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Beschikbare producten

Merken

Ecolight Europrisma
Europrisma bekijk dit product >
Ecolight - Europrisma
OCAB Lighting OCAB Lighting
OCAB Power Supply OCAB Power Supply
Britelight Britelight
Ecolight Ecolight

Wilt u weten of dit de beste oplossing is voor uw verlichtingsplan?

Bel of mail ons. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Contact met Switchtron >