• NL
  • |
  • EN
Heeft u vragen over de door ons gevoerde producten? Neem dan contact met ons op. Contact met Switchtron >

Over dit merk

Ocab Power Supply is een door Switchtron zelf geproduceerde merklijn voor de energievoorziening en schakeling van verlichting. Ons Power Supply systeem bestaat uit onze energierail systemen in combinatie met bijpassende snoeren en stekkers. Onze producten helpen installatiekosten drastisch te verlagen en we vergroten tegelijkertijd de mogelijkheden van de verlichtingsinstallatie. Met dit systeem wordt er direct renovatieproof geïnstalleerd. De installatie is flexibel en voorkomt onnodige faalkosten.

Onder Ocab Power Supply vallen slimme oplossingen die zorgen voor een betere logistiek boven het plafond. Bij een bouwproject is er geen sprake van een proefmodel of een generale repetitie. De bouw zelf is de eerste poging en de laatste kans. Daarom gaat er nog wel eens wat mis. Bepaalde punten pakken soms wel eens niet zo uit als vooraf bedacht, of een betrokken partij komt onderweg tot andere inzichten en wil dit aanpassen. Faalkosten zijn vaak het directe gevolg. In de verlichtingsinstallatie is dat in elk geval niet meer nodig. We hebben namelijk een systeem ontwikkeld waarmee deze faalkosten voorkomen kunnen worden.

In de praktijk wordt tijdens de bouw de indeling van ruimtes nogal eens aangepast. Een kantoor wordt groter, een ander kantoor kleiner of er wordt in een later stadium gekozen voor een kantoortuin. Deze aanpassingen worden een vervelend probleem op het moment dat er al groepen voor de verlichting gemaakt zijn waarbij er al doorgelust is op de armaturen. Na verplaatsen van of weghalen van tussenmuren moeten de armaturen opnieuw ingedeeld worden.

Dat hoeft niet met het Ocab Power Supply systeem. De armaturen zijn met een stekker direct op de rail aangesloten. De rail is voorzien van een 7-aderige bandkabel (of meer.) Twee aders worden gebruikt voor de aarde en de nul, de overige aders voor DALI-signalen (fases). Door een simpele onderbreking worden groepen gevormd (al dan niet verbonden met een melder die ook direct op de rail is aangesloten.) De onderbrekingen kunnen later aangepast en zo ontstaat er een flexibele installatie. Door slimme melders toe te passen die met elkaar kunnen communiceren kan de indeling van het pand altijd veranderd worden, zonder dat er direct problemen in de verlichtingsinstallatie ontstaan.

Beschikbare producten

Merken

ocab energierail
Energierail 7+0 bekijk dit product >
OCAB Energierail 7+0
ocab energierail
Energierail 7+3 bekijk dit product >
OCAB Energierail 7+3
OCAB Lighting OCAB Lighting
OCAB Power Supply OCAB Power Supply
Britelight Britelight
Ecolight Ecolight

Wilt u weten of dit de beste oplossing is voor uw verlichtingsplan?

Bel of mail ons. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Contact met Switchtron >