• NL
  • |
  • EN
Heeft u vragen over de door ons gevoerde producten? Neem dan contact met ons op. Contact met Switchtron >

Over dit merk

Ocab Lighting is een door Switchtron zelf geproduceerde merklijn van kwalitatief hoogwaardige LED-verlichting. Het merk staat voor kwaliteitsoplossingen voor een eerlijke prijs. Efficiëntie staat centraal bij het (door)ontwikkelen van onze verlichtingsproducten. Door dit proces continu te blijven uitvoeren kunnen wij snel produceren en ook snel leveren. Afhankelijk van het product en de grootte van de order varieert de levertijd van een paar weken tot vaak slechts enkele dagen.

Ocab Lighting producten worden ontwikkeld om de installerende partij te ontlasten. Door de verlichtingsproducten zo te maken dat ze gemakkelijk te installeren zijn, helpen we besparen op installatiekosten en daarmee de totaalinvestering van het verlichtingsplan. We denken graag mee in het verlichtingsplan, met de installateur of met de eindklant. Zo zorgen we er voor dat de optimale verlichtingsoplossing voor zowel eindklant als installateur geleverd wordt. Daarmee helpen we faalkosten uit te sluiten en verlagen we de total-cost-of-ownership. Zo bespaart u niet alleen met LED-verlichting, maar met de gehele verlichtingsinstallatie!

Armaturen van Ocab Lighting worden in eigen huis gemaakt. Dat gebeurt in Dronten, centraal in het land. We maken als een van de laatsten nog échte Hollandse verlichting. We hebben nauwe banden met onze vaste leveranciers en houden zo de lijnen kort. Dat heeft voor onze korte levertijden gezorgd. Een ander voordeel van onze verlichting is het custom-opleveren van de producten. Onze lampen worden voorzien van het snoer dat u nodig heeft. Dat kan van een net-aansluitsnoer tot een Wieland-stekker zijn. Of kies bijvoorbeeld onze eigen energierailstekker voor ons railsysteem!

De verlichtingsproducten zijn uitgerust met Philips of Osram kwaliteitscomponenten, bedrijven waarvan wij trots OEM-partner zijn. Zo garanderen wij al jaren een constante lichtopbrengst en -lichtkleur met steeds de beste lumen/Watt verhouding. We kunnen hiermee naar wens variëren in onder andere lichtkleur, lichtsterkte of CRI. Zo bent u altijd voorzien van een maatoplossing. Al onze verlichting heeft een verwachte levensduur van minimaal 50.000 branduren en is voorzien van vijf jaar garantie.

Beschikbare producten

Merken

ocab compact
Compact bekijk dit product >
Ocab - Compact
ocab mini
Mini bekijk dit product >
Ocab - Mini
OCAB Twister Trackrail
Twister Trackrail bekijk dit product >
OCAB - Twister Trackrail
OCAB Lighting OCAB Lighting
OCAB Power Supply OCAB Power Supply
Britelight Britelight
Ecolight Ecolight

Wilt u weten of dit de beste oplossing is voor uw verlichtingsplan?

Bel of mail ons. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Contact met Switchtron >