• NL
  • |
  • EN
Staat het product dat u zoekt er (nog) niet bij? Neem dan contact met ons op. Contact met Switchtron >

Nieuw product: Ocab Luuma

Switchtron introduceert een nieuw product: de Ocab Luuma. De Luuma is een high-performance Led paneel, uitgerust met de laatste Philips technieken. Het armatuur is verkrijgbaar in de afmetingen 120x30 en 60x60. De lamp is speciaal gemaakt om gemakkelijk in een systeemplafond ingebouwd te worden en is zo gemakkelijk te installeren.

De behuizing van de Luuma bestaat uit aluminium, afgewerkt met een opale plaat. Het afschermende opale kunststof zorgt voor een ideaal gelijkmatig verdeeld licht in de ruimte en tevens voor een lage UGR. Het armatuur is 53mm dik en is daarmee geen flat-panel. Hier is bewust voor gekozen om prestaties te maximaliseren. In een flat panel zitten de LEDs in de zijkanten van het paneel, waardoor er veel lichtverlies optreedt. De LEDs van de luma bevinden zich op de onderplaat van de lamp en zorgen zo voor een maximale lichtopbrengst door direct naar beneden te schijnen. Switchtron heeft de behuizing met iets meer dan vijf centimeter dikte toch vrij slank gehouden. Hierdoor kan de lamp bij vrijwel elke plafondhoogte ingebouwd worden. 

Met de Luuma wordt er maximaal bespaard. Door de high-performance Philips Fortimo LED Square techniek toe te passen wordt er al snel een Lumen/Watt verhouding behaald van boven de 120. Daarmee komen de lampen ruimschoot in aanmerking voor de EIA. 

Wilt u meer informatie ontvangen over ons product? Neem nog een kijkje in de flyer, of neem contact met ons op en laat een van onze accountmanagers u een demonstratie geven!

Ocab Luuma