• NL
  • |
  • EN
Staat het product dat u zoekt er (nog) niet bij? Neem dan contact met ons op. Contact met Switchtron >

De beste oplossing voor Bangma Verpakking Dronten

Bangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingenBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma VerpakkingBangma Verpakking

Over dit project

Bangma Verpakking uit Dronten is dé specialist op gebied van verpakkingen. Bangma Verpakking voorziet u van kartonnen dozen, plastic draagtassen, tray- en rekfolie en tal van andere producten. Het bedrijf kan dankzij haar efficiënte voorraad razendsnel leveren. 

In opdracht van Wouda Installatietechniek heeft Switchtron de complete verlichtingsinstallatie voor de hallen en het kantoor mogen leveren. In de industriehallen gaat het hierbij om twee typen lichtlijnen: de Ocab Lineam Basic en de Ocab Lineam Excellence. De Basic is het basistype-lichtlijn van Switchtron. Deze lichtlijnen zijn hoogefficiënt (tot 180 lm/W) en voorzien in een breedstralende lichtbundel. Deze lijn is gebruikt voor algemene verlichting in de hallen.

De Excellence is toegepast in de delen waar sprake is van stellingpaden, aangezien hier behoefte was aan een diepstralende lichtbundel. Bij deze speciale stellingoptiek zorgt een klein beetje strooilicht voor verlichting in de stellingen, terwijl de diepstralende lens voorziet in het gewenste lichtniveau op de werkvloer.

Naast de bedrijfshallen hebben we ook de verlichting voor de kantoren mogen leveren. Hier zijn met name onze Ocab Mini downlights toegepast en onze Ocab Luuma Led-panelen. 

Toegepaste producten

ocab mini
Mini bekijk dit product >
Ocab - Mini
ocab luuma
Luuma bekijk dit product >
Ocab - Luuma
britelight h2o sense
h2o bekijk dit product >
Britelight - h2o
britelight impact
Impact bekijk dit product >
Britelight - Impact
OCAB lineam excellence
Lineam Excellence bekijk dit product >
Ocab - Lineam Excellence
OCAB lineam basic
Lineam Basic bekijk dit product >
Ocab - Lineam Basic

Wilt u weten of dit de beste oplossing is voor uw verlichtingsplan?

Bel of mail ons. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Contact met Switchtron >