• NL
  • |
  • EN
Staat het product dat u zoekt er (nog) niet bij? Neem dan contact met ons op. Contact met Switchtron >

De beste oplossing voor The Edge Amsterdam (Zuidas)

The Edge parking (1)The Edge parking (2)The Edge parking (3)The Edge parking (4)

Over dit project

In opdracht van de Homij - Bosman Combinatie hebben we energierailen mogen leveren voor project The Edge, het nieuwe hoofdkantoor van Deloitte aan de Zuidas te Amsterdam. Deloitte is specialist op gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverleningen.

Project The Edge is het eerste project waarin de Philips 'Power over Ethernet' techniek werd toegepast. De armaturen in het project worden via POE-boxen aangestuurd. De toevoer van stroom naar deze box en naar de armaturen wordt door onze Ocab Energierail Systemen verzorgd.

In het gehele pand is onze 7+0 rail toegepast. De vrije goot van de rail is gebruikt voor het wegwerken van overig kabelwerk zoals de brandmeldinstallatie. De Homij - Bosman Combinatie heeft de railsystemen voor het gehele pand ingezet als stroomvoorziening. In de parkeergarage hangt de rail in het zicht. Daar zijn Philips Zigbee armaturen op de rail bevestigd, armaturen die draadloos met elkaar communiceren.

Toegepaste producten

ocab energierail
Energierail 7+0 bekijk dit product >
OCAB Energierail 7+0

Wilt u weten of dit de beste oplossing is voor uw verlichtingsplan?

Bel of mail ons. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Contact met Switchtron >